Kirjapito Helsingissä laadukkaasti

Kirjanpito Helsinki, Espoo, Vantaa

Etsitkö kirjanpitäjää Helsingistä?

Hyvän kirjanpitotoimiston valitseminen Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla pääkaupunkiseudulla voi olla haastava tilanne yrityksensä aloittavalle samalla tavalla kuin jos yritys haluaa vaihtaa kirjanpitäjää syystä tai toisesta. Valinnan mahdollisuuksia on monia ja hyvää kirjanpitäjän löytyminen Helsingin alueelta voi tuntua haasteelliselta tehtävältä. Talouskolmion kirjanpito palvelee asiakkaitaan monipuolisesti Helsingin, Espoon ja Vantaan sekä koko pk-seudun alueella.

Kirjanpito Helsinki – Ota meihin yhteyttä tästä

Talouskolmion kirjanpito palvelee Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Vaikkakin sijaintimme ei osu Helsingin keskustaan, niin nykyaikaisilla järjestelmillä pystymme tuottamaan kirjanpidon palveluita aivan kuin olisimme vieressäsi. Toimistomme sijaitsee Espoossa pienen matkan ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingistä. Meille on jopa helpompi tulla autolla, kun ei tarvitse pysäköidä keskustan ruuhkaisille kadunvarsille. Tapaamisia ei tosin tarvita tänä päivänä enää niin usein kuin ennen, jolloin materiaalit toimitettiin kirjanpitäjälle, koska kirjanpito pyritään tänä päivänä toteuttamaan mahdollisimman pitkälle sähköisesti. Näin kaikki sama tieto, mitä kirjanpitäjä käsittelee, on asiakkaankin käytössä.

 

Kirjanpito Helsinki, Espoo ja Vantaa ammattitaidolla

Aktiivinen yhteistyö tuo tulosta

Tapaamiset ovat aiheellisia silloin, kun halutaan yhdessä analysoida yrityksen taloudellista tilannetta kirjanpidon näkökulmasta ja tehdä mahdollisesti suunnitelmia tulevaisuuteen. Tapaamisissa usein tulee esille asioita, joita ei ole osattu viesteissä kysyä tai kertoa, ja olemmekin kokeneet, että tapaamisissa saavutetaan parempi ja selkeämpi näkemys halutuille asioille kuin pelkillä raporteilla. Meille asiakkaat ovat aina tervetulleita tapaamiseen.

Tuomme palvelumme sinne missä olet

Tulemme mielellämme luoksenne tapaamiseen.  Toimistomme sijaitsee Espoossa, joten liikumme vaivattomasti koko pääkaupunkiseudulla. Haluamme tuntea asiakkaamme ja tulemme mielellämme tapaamaan teitä myös omalle toimistollenne. Tällä tavoin usein myös liiketoimintanne konkretisoituu kirjanpitäjälle aivan eri tavalla ja kirjattavat asiat ovat tutumpia ja ymmärrys laskuilla ilmenevistä asioista tai tuotteista kasvaa. Tällöin kirjanpidosta saadaan mahdollisimman oikea kuva yrityksen taloudesta.

Etäkoulutus mahdollistaa ajansäästöä

Aina aika ei riitä tapaamisille ja monesti saavutetaan merkittävästi ajansäästöä, jos asiat hoidetaan etäyhteydellä. Uuden asiakkaan kanssa sovimme tapaamisen ja käymme mm. ohjelmistokoulutuksen asiat läpi henkilökohtaisesti, jotta asiakas saa käsityksen ohjelmiston laajuudesta ja mahdollisuuksista.

Myöhemmin voimme suorittaa tukikoulutuksia etäkoulutuksina, jolloin katsomme asiakkaan kanssa samaa näyttöä ja pystymme etänä näyttämään asiakkaan ruudulta haluttuja asioita. Etäkoulutukset voivat olla lyhyitä ja tehokkaita ”tapaamisia” ohjelmiston ääressä ja pääset käyttämään ohjelmiston ominaisuuksia heti käytännössä.

Kirjanpito Helsinki, Espoo ja Vantaa – Ota yhteyttä!

Kirjanpitäjän ei tarvitse istua vieressäsi, ei edes Helsingissä, ja silti pystymme hoitamaan kirjanpitoasiat mallikkaasti niin, että käytettävissäsi on aina ajantasainen tieto yrityksenne taloudesta.

Ota yhteyttä Talouskolmioon!

Olemme muuttaneet! Löydät meidät nykyään osoitteesta Esterinportti 2, 00240 Helsinki.

Katso tarkemmat yhteystiedot täältä.