Mitä tarjoamme

Mitä tarjoamme

Olemme palveluksessasi, on yrityksesi jättimäinen konserni tai pieni yhden hengen yritys. Räätälöimme mielellämme sinulle ja yrityksellesi sopivimman kokonaisuuden. Näin tiedät myös, mistä maksat ja tiedät tarkkaan, mitkä kuukausittaiset kustannuksesi ovat.

Erityisesti pienyrittäjiä ja juuri toimintansa aloittaneita varten olemme perustaneet Talouskolmio Solum Oy:n, joka on keskittynyt tarjoamaan kirjanpidon peruspalveluita, kuten palkanlaskennan, lakisääteisen kirjanpidon, veroilmoitukset sekä kuukausittaisen tuloslaskelman ja taseen.

Tarvitsetko enemmän? Silloin sinua palvelee Talouskolmio Oy, joka peruskirjanpidon palveluiden lisäksi on keskittynyt osto- ja myyntireskontrapalveluihin, talous- ja kannattavuusanalyyseihin tai vaikkapa budjetointiin. Lisäksi saat talouden suunnittelu- ja veroneuvonta-apua. Voit myös omilla tunnuksillasi perehtyä digitaaliseen taloushallinnon ohjelmaamme, jonka avulla saat reaaliaikaista tietoa yrityksesi maksuliikenteestä ja voit tehdä itsenäisesti vaikkapa myyntilaskutusta suoraan järjestelmän kautta.

Lue lisää:

Tilitoimistopalvelut »

Kirjanpitopalvelut »

Olemme muuttaneet! Löydät meidät nykyään osoitteesta Esterinportti 2, 00240 Helsinki.

Katso tarkemmat yhteystiedot täältä.